Vandboring og servicering

Vandboring til dit private brugsvand

Er du selvforsynende med en privat vandboring? Eller skal du have egen brønd til dit sommerhus eller landejendom?

Hos Fyns Grundvandssænkning og Brøndboring ApS er vi specialister i grundvandssænkning og brøndboring til drikkevand. Vi kan for eksempel tilbyde etablering af en privat vandboring, hvis der ikke er adgang til brugsvand fra et lokalt vandværk. Vi holder til på Fyn, og udfører boringer i hele Danmark. Ligeledes udfører vi servicering af nuværende boringer og sløjfning af brønde og boringer.

​Mere frihed med billigt vand via en privat vandboring

​De økonomiske fordele ved privat vandboring, er til at få øje på. En brønd kan forsyne dit eget og oftest flere huse med brugsvand, og som regel kan det betale sig at slå udgifterne sammen.

Kommunen skal give tilladelse til privat boring, og vandboringen skal udføres af en godkendt og professionel brøndborer. Fyns Grundvandssænkning og Brøndboring ApS er medlem af Foreningen af Danske Brøndborere. Dertil kommer, at vi har stor erfaring med udførsel af brøndboringer.

Hvad koster en vandboring?

Prisen for en privat vandboring afhænger af hvilken slags jord der er på grunden, og hvor dybt grundvandsmagasinet ligger, som vi har stor erfaring med hurtigt at finde frem til.

Vandet er dog billigere end at købe vand gennem et vandværk, og selvfølgelig vil du opleve tilfredsheden ved at være selvforsynende.

​Kontakt os for at få et tilbud på brøndboring

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om privat vandboring, brøndboring og kommunale tilladelser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.​

Du kan bruge kontaktformularen, ringe til os på telefon

Ring til os på (+45) 64 45 11 61, eller du kan skrive til os på e-mail på fgs@njgs.dk for at aftale det nærmere forløb.​