Grundvandssænkning

Grundvandssænkning til god pris og af høj kvalitet

​Et af vores specialer er grundvandssænkning, og vi kan hjælpe dig med at foretage en grundvandssænkning til god pris og af høj kvalitet. Vi opererer primært på Fyn, men kører også ud til resten af landet. Har du brug for jordbundsundersøgelse eller overpumpning, så løser vi også det.

Vi hjælper med grundvandssænkning

En grundvandssænkning foretages, hvis grundvandsspejlet står for højt og derved hindrer jordarbejde i et givent område. Ved at sænke grundvandet kan der udføres jordarbejde af den eller anden form. Du kan altid vide dig sikker på, at jorden vil være holdbar og skridsikker, så der kan bygges på denne, og lasterne vil blive optaget i de bærende lag.

Vi har mange års erfaring med grundvand. Det betyder, at du hos os er du sikret en løsning, der udføres med godt håndværk ned til mindst detalje.

Vi har alt det optimerede udstyr til at foretage arbejdet, og vores ansatte er alle fagudlærte inden for feltet og har udført denne type opgave mange gange før.

​Få hjælp til at sænke grundvandet

Vi tilbyder vores hjælp til både private boligejere og erhverv, hvorfor du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave omkring grundvandssænkning, hvor du ønsker professionelle hænder til at varetage opgaven for dig. Vi tilbyder også brøndboring og sløjfning af brønd.

Få grundvandssænkning til god pris

Ring til os på telefon (+45) 64 45 11 61 eller mail os via fgs@njgs.dk. Sammen tager vi en snak omkring opgaven. Vi sørger altid for at tilbyde dig den bedste løsning og til en konkurrencedygtig pris. Med base på Fyn kan vi nemt køre i hele landet, så tøv ikke med at kontakte os.